Hva skjer?

Julegaveprosjektet 2018

Hvert år samler vi inn penger til en julegave for alle barn som bor i prosjektområdet. Dette er et samarbeidsprosjekt med flere aktører. Det er fint for barna og få en oppmerksomhet, men også en flott mulighet for staben i Families Together – Myanmar til å møte alle familiene i landsbyene.

Hordvik 24. november 2018

Families Together var på plass på Julemessa i Hordvik 25. november. Flott å kunne dele om arbeidet på denne førjulsmessa.

Vi trenger stadig nye givere til Families Together

Vi jobber kontinuerlig med å få flere givere til Families Together. Vil du være med å gi barn mulighet til skolegang i sin egen landsby? Les mer.

 

Søndag 14. juni klokken 13.00 utenfor Flekkerøy Kirke

Det ble et flott arrangement i strålende sol på Flekkerøy denne søndagen. Barna (og noen få voksne) var heltente i det de spurtet igang det 15 minutter lange løpet. Hvor mange runder kunne de klare? Noen var helt kaputte etter 5 minutter, mens de fleste spurtet runde etter runde. Det var tydelig at de var helt klare over at hver runde betydde flere barn på skole i Myanmar. Vi voksne som stod å så på heiet og fulgte fasinerte med på engasjementet til de 30 barna som løpte rundt og rundt; 24 runder klarte han som løp flest. Tusen takk! En gutt forsto alvoret i det han var med på:

Mamma, æ tror dette er den viktigste jobben æ har gjort i heile mitt liv.

Foreldre for barn på landsbygda i Myanmar føler seg tvunget til å sende barna på barnehjem når de ikke har skole i sin egen landsby. De vil det beste for barna sine, og vil at de skal få gå på skole, og mange barn i Myanmar vokser opp på barnehjem uten kontakt med familien sin. Nå kan nesten 100 barn få skolegang i et helt år fordi 30 barn løpte i et kvarter på Flekkerøy. Totalt ble det samlet inn 41350,- kroner på dette kvarteret!

 

Ngun-Chin-Rin-with-her-family

Jenta på bildet heter Ngun Chin Rin. Hun bodde på et barnehjem i Yangon, men flyttet tilbake til familien i landsbyen da Families Together startet skole der. Du kan gjøre det mulig for flere barn å gå på skole mens de bor hjemme hos sin egen familie.

Kontonummer for innbetaling: 2801.35.60767

Gå til arrangementet på Facebook.

1. juni i 11 landsbyer i Myanmar

Skolestart. Skoleåret i Myanmar starter 1. juni. Det er fordi sommerferien i Myanmar er lagt til den varmeste perioden som er mars, april og mai. 1. juni vil over 500 barn gå på skole, fordi Families Together har engasjert seg for familiene i landsbyene.

Takk til alle dere som er med å gi. Klikk her for å gi en gave.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonFamilies Together in English