Julegaveprosjektet

Vær med å spre JULEGLEDE hos landsbyfamilier i fjellene i Myanmar denne julen!

JulegaverDet har blitt en fast tradisjon at vi deler ut julegaver til alle barna i Families Together skolene. I løpet av de siste årene har vi delt ut tusenvis av julegaver til barn som ikke normalt ville fått noen julegave. 2018 blir ingen unntak. I år skal over 500 barn og lærerne få julegave i de 11 landsbyene vi har prosjekter i. Disse barna er i alderen 3 til  ca 11 år og går på førskole, eller barneskole i sin egen landsby. Det er fortsatt slik at mange barn i Chin-staten flytter til barnehjem i byene for å gå på skole, men i disse 11 landsbyene nordvest i staten, er det nesten ingen barn som har forlatt hjem og landsby etter at Families Together har startet skole. Det er vi veldig godt fornøyd med.

Gaven i 2018 blir mye likt det som vi har gitt tidligere år, litt nyttige ting som klær, teppe, tannbørste, håndkle, litt skoleting som blyant, penn, skrivebok, fargeblyanter og tegnebok, litt godteri og et koselig julekort, ting som man kan trenge i en landsby langt oppe i fjellene i Myanmar. En gave koster 50 kroner og da er også transportutgifter inkludert. For staben i Myanmar er det et av årets høydepunkt å dele ut disse julegavene. Det er også med å skape gode relasjoner mellom dem og familiene i landsbyene. Fra Norge håper vi å samle inn i hvertfall 300 julegaver, dvs. over 15000 kroner. Vi håper du vil være med på dette.

Du kan gi en gave til Julegaveprosjektet ved å overføre til 2801 35 60767. Merk gaven med Julegaveprosjektet. Du kan også bruke Vipps på nummer 138615 (Merk gaven med «Julegave»)

Er du ikke allerede en fast giver til Families Together? 100 kroner i måneden er nok til to barn på skole i en landsby i fjellene. I 2017/2018 har vi skoler i 11 landsbyer i Chin-fjellene, nordvest i Myanmar, på grensen til India. Les mer om hvordan pengene blir brukt.

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonFamilies Together in English